La Cubanita

Over La Cubanita

Met La Cubanita kreeg ‘De Cubaan’ er in het voorjaar van 2018 een levensgezellin bij. De nieuwe telg in de Cubaanse familie in Kortrijk katapulteert La Bodeguita del Medio van louter loungebar waar je tot rust kan komen tot dé hotspot in K-town, de stijlvolle locatie bij uitstek voor zowel feesten, recepties, borrels, get togethers, bachelorparty’s, verjaardagen, communies, lentefeesten, maar ook professionele events zoals vergaderingen, presentaties en opleidingen.

IMG_0014HR

Workshops

Een vrijgezellen in aantocht, of gewoon een gezellige avond met vrienden? Dan is de cocktailworkshop misschien wel wat voor jullie! Ons professioneel personeel leert jullie de kneepjes van het van bij het maken van diverse cocktails. Er zijn twee formules, met respectievelijk 2 en 3 cocktails.

Tijdens de workshop krijg je een welkomstdrankje geserveerd (t.e.m. wijn), krijg je de nodige instructies voor het maken van de cocktails zelf in een aangenaam kader, en om ervoor te zorgen dat je ook thuis nog kan genieten van deze gezellige workshop, ontvang jeook nog een instructieboekje met de benodigde ingrediënten.

IMG_0031HR

Meer info via via info@labodeguitadelmedio.be, op 056/44.43.44 of via een privé berichtje op onze Facebook-pagina https://www.facebook.com/decubaan/

Interieur

Twee verdiepingen, goed voor een totale oppervlakte van 250 m², bieden je de smaakvolle omgeving waar je naar op zoek bent voor een aangenaam avondje uit.

Uitrusting

IMG_0072HR

Dat La Cubanita goed voorzien is, dat kan je wel zeggen! Met twee bars – eentje boven en een beneden (steevast bemand door het huispersoneel) – willen we het onze gasten (of de jouwe) zo gemakkelijk mogelijk maken.

Zaalverhuur

Wie de zaal wenst te huren, kan ons steeds bereiken via info@labodeguitadelmedio.be, op 056/44.43.44 of via een privé berichtje op onze Facebook-pagina https://www.facebook.com/decubaan/

Ook op locatie komen we graag aan jouw wensen tegemoet. Dat kan bijvoorbeeld aan de hand van een mobiele cocktailbar! Bij vragen, stuur ons gerust een berichtje, of spring even binnen!